fc0dd836-7227-11e7-9573-784f436738f0-1-2800x1400-1541664005.jpg h1.jpg shirtsimac.JPG
Mededeling April
11

Vrijwilligers gezocht!

Nieuws afbeelding

Jij of jouw kind is lid van VMHC Basko. Na je inschrijving heb je een mail ontvangen, je vragen zijn beantwoord, je kon proeftrainen, en je bent ingedeeld in een team. Je traint wekelijks 1 of 2 keer en op donderdag of in het weekend speel je een wedstrijd onder leiding van een coach en scheidsrechters. Je kan tijdens of na de training of wedstrijd altijd terecht in het clubhuis, een drankje bestellen of een lekker broodje eten. De velden liggen er prima bij. Je kan deelnemen aan zaalhockey en allerlei andere activiteiten die georganiseerd worden…. Superleuk toch?

Dat wil je niet kwijt!

Basko is een club die draait op vrijwilligers. Alle bovengenoemde zaken zijn eigenlijk vanzelfsprekend, maar zouden er niet zijn zonder al die vrijwilligers. Door deze vrijwilligers kunnen bijna 900 leden lekker hockeyen bij onze gezellige vereniging, treffen we elkaar wekelijks in een gemoedelijke sfeer, en houden we de contributie betaalbaar.

Door groei van de vereniging, en doordat enkele vrijwilligers stoppen, zoeken we hulp!

Hulp is meer dan welkom en hard nodig om ervoor te zorgen dat we kunnen blijven hockeyen bij VMHC Basko.

Heb jij één, enkele uurtjes of misschien zelfs zeeën van tijd over?

Laat het ons weten!

Wij kunnen hulp gebruiken bij de activiteitencommissie, de zaalhockeycommissie, de Senioren commissie, de Jeugdcommissie, de Jongste Jeugd Commissie, de administratie, de scheidsrechterscommissie, de materiaalcommissie en de infobalie… je ziet: eigenlijk zijn overal extra handjes welkom!

Er zit dus altijd wel iets voor jou bij. Het is gezellig en dankbaar om op deze manier iets bij te dragen aan de vereniging!

Hieronder staan vacatures, maar voel je vrij om sowieso te reageren als jij je steentje bij wil dragen.

Je mag een mailtje sturen naar [email protected], je mag bellen op 0639456733 of contact zoeken via de gegevens die bij een vacature staan vermeld. 

We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Wij zoeken z.s.m: