fc0dd836-7227-11e7-9573-784f436738f0-1-2800x1400-1541664005.jpg h1.jpg shirtsimac.JPG
Nieuws September
8

Start seizoen 2021-2022

Nieuws afbeelding

De trainingen zijn weer gestart en ook de competitie gaat weer snel beginnen. Hieronder kort een aantal zaken die wij graag onder ieders aandacht willen brengen.

 

Coronamaatregelen

Helaas hebben we nog altijd te maken met het coronavirus en dat betekent dat we ons nog steeds aan coronamaatregelen moeten houden. Hieronder hebben we de belangrijkste zaken op een rijtje gezet. Deze zijn opgesteld in samenspraak met de hockeybond, NOC/NSF, Gemeente Veldhoven en VMHC Basko. 

 

Basisregels

We roepen iedereen op om alle overheidsrichtlijnen in acht te nemen en zicht te houden aan de onderstaande basisregels: 

- Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. 

- Houdt 1,5m afstand van anderen. 

- Vermijd drukte

- Was vaak je handen met water en zeep. Juist ook voor en na bezoek club. 

- Schud geen handen. 

 

1,5 meter afstand

- Kinderen t/m 12 jaar hoeven onderling en t.o.v. volwassenen geen afstand te houden. 

- Jongeren van 13 tot 18 jaar hoeven onderling geen afstand te houden maar moeten dit wel tot volwassen*

- Volwassenen dien te allen tijde afstand te houden t.o.v. elkaar en jongeren van 13 jaar*

* Tijdens het sporten hoeven zij geen 1,5m afstand te houden. 

 

Publiek

Voor het toelaten van publiek gelden op dit moment de regels van placering (vaste zitplaats en 1,5m afstand). Als de concrete situatie dat niet mogelijk maakt, is staan op een afgebakende plek met in acht neming van 1,5m afstand ook mogelijk. 

 

Voor publiek geldt ook de verplichting van registratie en gezondheidscheck. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen mensen die wel of niet gevaccineerd zijn: iedereen is welkom mits met geen klachten heeft. 


Sportkantines

Voor sportkantines gelden de regels zoals die in de horeca gelden. 

 

Kleedkamers

Kleedkamers en douches mogen worden gebruikt. Uiteraard wel met inachtneming van de basismaatregelen, zoals de 1,5m afstand. Zolang de teambesprekingen buiten kunnen, graag!

 

Autoreizen

Wanneer er vanwege sportactiviteiten personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten, adviseren wij personen vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen. 


Contributie

Het hockeyseizoen gaat weer van start en dat betekent echter ook dat eind september de contributies weer geïnd gaan worden.


Basko is altijd op zoek naar een efficiënte manier van werken. Zo heeft Basko vorig seizoen de urenregistratie van vrijwilligers ingevoerd wat een hoop werk scheelde. Dit seizoen heeft Basko – in samenwerking met LISA – de incassomodule verbeterd. 


Wat merken jullie hiervan? Op de vooraankondiging van de incasso –  en de incasso zelf –  staat aangegeven dat er via Mollie het bedrag wordt ingehouden. Voor de leden die per factuur betalen is er nu de mogelijkheid om via iDEAL geautomatiseerd te betalen. Minder handelingen dus meer plezier!


Mocht de incasso – de zogenaamde storno’s – niet lukken dan bieden wij automatisch na twee weken een iDEAL betaling aan. Uiteraard rekenen wij erop dat iedereen voldoende saldo op zijn bankrekening heeft dan is deze stap totaal overbodig.

Een nieuw seizoen met nog meer betaalgemak!


Op naar het nieuwe seizoen!

 

Bestuur VMHC Basko