fc0dd836-7227-11e7-9573-784f436738f0-1-2800x1400-1541664005.jpg h1.jpg shirtsimac.JPG

Over de club


Het clubhuis wordt het Baskot genoemd en ligt op het sportcomplex De Korze in Veldhoven.


Gevonden voorwerpen

In het Baskot vindt u om de hoek van de toegangsdeur vanuit de hal de kapstok met gevonden voorwerpen. Kleding wordt aan de kapstok gehangen en losse artikelen zoals bidons, bitjes, handschoenen etc. in de bakken gelegd die op de kapstok staan. Gevonden sticks liggen bij kapstok of staan in de bak die doorgaans in de buurt van de kapstok staat.
Bent u of uw kind wat kwijt? Kijk gerust even zelf of het erbij hangt.
Wanneer u zelf gevonden voorwerpen aantreft langs de lijn/dug-out leg dit dan a.u.b. ook op deze plaats neer.

Helaas is het aantal gevonden voorwerpen per seizoenshelft zo groot dat wij de spullen opruimen (tijdens winterstop en zomerstop) en naar een container brengen voor een goed doel.

Tijdens de maatregelen rondom COVID-19 kunt u tijdelijk gevonden voorwerpen ophangen aan de kapstok in kleedhok 1 of daar kijken of datgene wat u kwijt bent is gevonden.


Tenue

Om te laten zien dat je bij VMHC Basko hoort, speelt ieder lid in hetzelfde tenue tijdens de wedstrijden. Zo stralen we eenheid en duidelijkheid als club uit.

Wedstrijdtenue
Alle officiƫle competitiewedstrijden dienen gespeeld te worden in het Basko tenue. Dit is een blauw shirt en een zwart rokje voor de dames en een zwarte broek voor de heren. Op het shirt staat het logo van V.M.H.C. Basko. Zowel dames als heren dragen blauwe sokken bij wedstrijden.
Ook al begrijpen wij dat het leuk is om in eigen tenues wedstrijden te spelen, is dit uitdrukkelijk niet de bedoeling en ook niet toegestaan door de KNHB. Wij verzoeken iedereen dan ook om zich te houden aan het tenue zoals voorgeschreven en daar ook trots op te zijn om in te spelen.
Het wedstrijdtenue geldt voor de (oefen)wedstrijden van 6-tallen tot en met de veteranen. Op trainingen is men vrij om andere sportkleding te dragen.

Hockeystick
Naast het tenue is de hockeystick natuurlijk onmisbaar. Laat je goed adviseren en let op: een dure stick hoeft beslist niet altijd de beste stick te zijn.

Bescherming
Het dragen van een gebitsbeschermer is door de KNHB verplicht gesteld. De gebitsbeschermer kan worden gekocht bij een sportzaak of worden aangemeten bij de tandarts. Aan de bar zijn ook bitjes te koop. Het dragen van goede scheenbeschermers is bij het uitoefenen van het hockeyspel ook verplicht gesteld door de KNHB.
Het dragen van hockeyhandschoenen is niet verplicht en afhankelijk van de voorkeur van de speler.

Schoenen
Er is een ruime keuze in verschillende soorten sportschoenen, geschikt voor hockey. Het is belangrijk dat de (kunstgras)schoenen goed passen. Laat je adviseren in sportwinkel.

Trainingspak en (sport)tas
Wat nog rest is een trainingspak dat voor en na de wedstrijden gedragen kan worden en natuurlijk tijdens de trainingen. En een goede sporttas om al je hockeyspullen in te stoppen, maakt het geheel compleet.

Sporthuis Olympia
Het officiƫle Basko-tenue is verkrijgbaar bij Sporthuis Olympia, Dorpstraat 163, 5504 HE Veldhoven. Daarnaast beschikken ze uiteraard ook over allerlei andere materialen zoals sticks, schoenen, bitjes, ballen, etc.


Gebruikersvoorwaarden

U kunt de gebruikersvoorwaarden hier downloaden.Privacyverklaring

Bescherming van privacygevoelige informatie is aan wettelijke regels gebonden. In onze privacyverklaring is beschreven hoe wij met persoonlijke gegevens omgaan en voor welke doeleinden deze gegevens worden verwerkt.Download