volg ons

Contact

Adres - Route
V.M.H.C. Basko
De Korze 86
5504 MK Veldhoven

0402531705

links

Vandaag jarig

Jurgen Buurman
Kira Goedhart

Inloggen

Lid
ww

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op

16-4
FAMILIETOERNOOI

Zet het vast in je agenda; het familie toernooi vindt dit jaar plaats op zaterdag 28 juni ! Meer informatie volgt nog. Voor vragen kun je terecht bij de activiteitencommissie door een mail te sturen naar ac@vmhcbasko.nl.

[ ..lees meer ]
15-4
Geen/wel trainingen i.v.m. feestdagen en vakanties

GOEDE VRIJDAG, 18 april: geen trainingen van Jeugdteams (JB1, JD1, JD2, MB4) en seniorenteams. Paviljoen is gesloten en er is geen materiaal/verlichting beschikbaar. Bij Jongste Jeugd wordt wel training gegeven, tenzij anders is afgesproken binnen het team. De trainers ontvangen hierover vrijdagochtend een bericht.ma 21 april - 2e paasdag: ALLE trainingen vervallen
ma 28 april t/m vr 2 mei - 1e week MEIVAKANTIE: ALLE trainingen vervallen


[ ..lees meer ]
17-2
Veld reserveren?

Verzoek voor het reserveren van een veld - voor bijvoorbeeld oefenwedstrijden, ouder/kindwedstrijden of een extra training - kun je alleen doen via het volgende mailadres: ws@vmhcbasko.nl
Als je daarbij het BASKOT geopend wilt hebben, dan dien je apart en zelf een verzoek in bij christeltondeur@hotmail.com. Ook scheidsrechters worden niet automatisch vanuit Basko geregeld.

[ ..lees meer ]
26-3
Euro Hockey League - Oranje Zwart

Bij de Eindhovense hockeyclub Oranje Zwart is April Tophockeymaand!In de weekends van 5 en 6 april en 12 en 13 april vindt allereerst de spannende ontknoping plaats van de heren hoofdklasse tijdens de play-offs. Vervolgens is Oranje Zwart van 16 tot en met 21 april gastheer van het eindtoernooi van de Euro Hockey League (EHL) ,een zesdaags knock-out toernooi waar 16 Europese topclubs strijden om de titel Europees Kampioen 2014.
Voor beide evenementen is de kaartverkoop via www.o-z.nl inmiddels in volle gang[ ..lees meer ]
24-2
Wachtlijst inschrijvingen

Op dit moment bestaat bij Basko voor alle MEISJESteams , van 6 tot en met 17 jaar (hockeyschool tot en met A-teams), een WACHTLIJST .
Dat betekent dat iedereen die geïnteresseerd is in 1 a 2 proeftrainingen om te kijken of hockey een geschikte sport is, zich inschrijft via de website.
Er wordt door Basko contact opgenomen als de mogelijkheid er weer is om proef te draaien. Dit geldt in ieder geval voor de komende periode: maart-april-mei 2014.

Namens de Jongste Jeugd TC en Jeugd TC
[ ..lees meer ]
28-11
Sportivity Service Jeugd Hockeykampen bij BASKO

Ben jij tussen de 7 en 17 jaar oud? Doe dan mee aan één van onze super gave hockeykampen. Sportivity Service organiseert in samenwerking met V.M.H.C Basko in de zomervakantie van 2014 sportieve hockeykampen waar je kunt hockey zoveel als je wilt. Tijdens de hockeyvakantie krijg je iedere dag minimaal 2,5 uur hockeytraining. Tijdens de gevarieerde trainingen wordt er gewerkt met verschillende materialen, waardoor jouw techniek spelenderwijs aanzienlijk zal verbeteren. Gedurende de week krijg je een super leerzame hockeyclinic van een hockey International.
[ ..lees meer ]


Bijlage: Hockeykampen Sportivity Service(1).jpg

Reageer (0 reacties)

28-3
Gezocht: WK Ambassadeur

Nog maar een paar dagen tot de start van de Rabobank Hockey World Cup 2014! Een prachtig toernooi waar 24 heren – en damesteams uit 15 verschillende landen strijden om de wereldbeker in het Kyocera Stadion in Den Haag. Het wordt een topevenement dat met alle hockeyliefhebbers en alle hockeyverenigingen gevierd zal worden. In het kader daarvan zijn we op zoek naar een WK Ambassadeur voor onze vereniging.  Als WK Ambassadeur ben je het aanspreekpunt voor de KNHB voor alles wat het WK hockey betrekt. We willen als vereniging graag op de hoogte gehouden worden en samen met onze WK
[ ..lees meer ]

Hoofdsponsors

Ster-sponsors

Sponsors