volg ons

Contact

Adres - Route
V.M.H.C. Basko
De Korze 86
5504 MK Veldhoven

0402531705

links

Vandaag jarig

Frederieke Dunki Jacobs-Peeters
Peter Veraa
Floor Wouters
Inloggen
26-8
FEEST zaterdag 5 september

Beste allemaal,

Het nieuwe seizoen gaat weer bijna van start, maar niet voordat de twee nieuwe velden officieel zijn geopend! Uiteraard doen we dit op een feestelijke manier en worden er de hele dag verschillende activiteiten georganiseerd.
[ ..lees meer ]
24-8
ALGEMENE LEDEN VERGADERING VMHC BASKO

De jaarlijkse Algemene Leden Vergadering zal worden gehouden op maandag 7 september 2015, aanvang 20.30 uur in ons Baskot. Bijlage: Agenda ALV-VMHC BASKO. 
[ ..lees meer ]


Bijlage: BESTUURSMEDEDELING ALV 2015 VMHCBASKO.docx
24-8
Ken jij de nieuwe spelregels al??

Beste scheidsrechters, spelers, coaches,   Een nieuw seizoen staat voor de deur, de tellers staan weer op nul en teams maken zich klaar voor de start van hun competitie 2015-2016. Met ingang van het nieuwe seizoen gelden nieuwe spelregels. Zo zijn veldspelers verplicht mondbescherming ('bitje') te dragen gedurende de wedstrijd en betekent een groene kaart naast een waarschuwing ook een tijdstraf van twee minuten.   Het spelregelement is terug te vinden op:
[ ..lees meer ]


Bijlage: Briefing clubscheidsrechters 2015-2016.pdf
25-8
Ophalen keeperstassen

Op maandag 31 augustus tussen 20.00 en 21.00 is de materiaalcommissie aanwezig voor het OPHALEN VAN DE KEEPERSTASSEN.


[ ..lees meer ]
13-8
Vacatures paviljoen Basko per direct!

Beste leden en ouders,
Basko is een hockeyclub, waar zowel prestatief als recreatief gehockeyd wordt. Naast hockey is er ook behoefte aan een warm en gezellig thuis, dat is het Baskot! Om binnen het Baskot alles op rolletjes te laten lopen zijn wij op zoek naar mensen die graag een bijdrage hieraan willen leveren.
Dat kan op alle gebieden zijn: achter de bar (doordeweeks of in het weekend) of achter de schermen als commissielid (inkoop, administratie, planning, schoonmaak, aanspreekpunt, etc.) 
[ ..lees meer ]

Hoofdsponsors

Ster-sponsors

Sponsors