volg ons

Contact

Adres - Route
V.M.H.C. Basko
De Korze 86
5504 MK Veldhoven

0402531705

links

Vandaag jarig

Vera Hunter
Tjibbe Omvlee
Jade Sanders
Pieter Smetsers
Pieter Smetsers
Twan van der Steen
Inloggen
24-7
Uitwisseling voor oefenwedstrijden zaterdag 29 augustus

Beste coaches, spelers,   We hebben voor alle teams op zaterdag 29 augustus samen met EMHC, Weert en Cranendonk een oefenwedstrijdprogramma in elkaar gezet voor onze jeugdteams. Reserveer deze datum alvast in je agenda!   Onder het kopje: programma staat het complete programma voor jullie.   Als je zelf een oefenwedstrijd wil plannen, geef dit verzoek dan door aan het wedstrijdsecretariaat; ws@vmhcbasko.nl . Ook voor het reserveren van een veld stuur je hier de aanvraag naar toe.
[ ..lees meer ]
17-7
Mededelingen: o.a. start trainingen

Vanaf maandag 31 augustus starten de jeugdtrainingen weer. We houden de start van het nieuwe schooljaar aan. We hopen dat alle trainers dan weer aanwezig kunnen zijn. Het kan echter voorkomen dat de nieuwe schoolroosters niet passen bij de afgesproken trainingstijd. We vragen begrip voor het alsnog moeten verzetten van de trainingstijd na 31 augustus.
[ ..lees meer ]
7-7
31 augustus - Hockeyclinic - Rabo hockeyclinic - D jeugd

Rabo Hockey Clinic   Op maandag 31 augustus 2015 organiseert Rabobank Eindhoven-Veldhoven alweer voor de zesde keer een sportieve hockeyclinic met veel spellen bij V.M.H.C. Basko!
Programma Voor deze super clinic nodigen wij de D-jeugd van V.M.H.C. Basko uit. Je wordt om 16:00 uur verwacht, zodat we om 16:30 uur van start kunnen. De geplande eindtijd van de clinic is rond 19:30 uur en is inclusief een lekkere maaltijd! Place to be is het hockeyveld van V.M.H.C. Basko. Doe jij mee?
[ ..lees meer ]
1-7
Teams Jeugd en Jongste Jeugd 2015-2016

Teams Jeugd en Jongste Jeugd 2015-2016
 
De teams voor het seizoen 2015-2016 worden dit jaar per email verzonden. Uit privacyoverwegingen komt er geen bestand op de site te staan.
De mails gaan naar de bij ons bekende adressen in de administratie. Check of jouw mailadres klopt (en check de spammail) en pas dit eventueel aan op jouw persoonlijke pagina. Mocht je geen mail hebben gehad, stuur dan een bericht naar info@vmhcbasko.nl . Dan kunnen we deze alsnog verzenden en eventueel helpen het juiste emailadres te registreren.
 
[ ..lees meer ]
12-2
Sportivity Hockeykampen

Jeugd Hockeykampen 2015
Ben jij tussen de 7 en 17 jaar oud? Doe dan mee aan één van onze super gave hockeykampen.
Vele Basko jeugdleden gingen jullie namelijk al voor!
[ ..lees meer ]


Bijlage: Leaflet 2015.jpg

Hoofdsponsors

Ster-sponsors

Sponsors