volg ons

Contact

Adres - Route
V.M.H.C. Basko
De Korze 86
5504 MK Veldhoven

0402531705

links

Vandaag jarig

Max Kup

Inloggen

Lid
ww

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op

15-9
BITJES, BITJES, BITJES OPHALEN !!

De bestelde BITJES zijn vanaf aanstaande zaterdag 20 september 08.00 uur op te halen  aan de bar in ons Baskot. 

[ ..lees meer ]
15-9
Nieuws van de activiteitencommissie

"Het nieuwe seizoen gaat dit weekend van start en dat betekend dat er ook weer leuke activiteiten op de planning staan. Zondag 21 september vieren we de opening van het seizoen en komt DJ Cor voor een knalfeest zorgen! Op vrijdag 26 september organiseert Dames 2 vanaf 22:00 uur een bingo en worden er weer mooie prijzen weggegeven. Oktober zou oktober niet zijn zonder het Basko Oktoberfest, georganiseerd door Dames 2 op 12 oktober. Dus trek die lederhosen en dirndl's maar weer uit de kast! En na het succes van vorig jaar kan dit jaar de pubquiz uiteraard niet ontbreken. Op vrijdag
[ ..lees meer ]
12-9
Basko heeft 900 leden

Basko heeft op dit moment 900 leden. Op naar de 1000 !!!!!
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

9-9
Basko app beschikbaar

Sinds kort is de Basko app beschikbaar voor een smartphone.
Even de club "Basko" selecteren en je kunt al het nieuws, agenda, teams, wedstrijden, fluitbeurten, digitale wedstrijd formulier, en nog veel meer, vinden.
[ ..lees meer ]
1-8
Wachtlijst inschrijvingen

Op dit moment bestaat bij Basko voor alle MEISJESteams , van 6 tot en met 14 jaar (hockeyschool tot en met C-teams), een WACHTLIJST .
Dat betekent dat iedereen die geïnteresseerd is in 1 a 2 proeftrainingen om te kijken of hockey een geschikte sport is, zich inschrijft via de website.
Er wordt door Basko contact opgenomen als de mogelijkheid er weer is om proef te draaien. Dit geldt in ieder geval voor de komende periode: augustus-december 2014.

Namens de Jongste Jeugd TC en Jeugd TC
[ ..lees meer ]
18-8
Scheidsrechter bij de jongste jeugd, vanaf welke leeftijd?

Beste leden,

Regelmatig krijgen wij de vragen over het fluiten bij de Jongste Jeugd. Hieronder vindt je uitleg over onze uitgangspunten met het indelen van de scheidsrechters als VMHC Basko:

[ ..lees meer ]

Hoofdsponsors

Ster-sponsors

Sponsors