volg ons

Contact

Adres - Route
V.M.H.C. Basko
De Korze 86
5504 MK Veldhoven

0402531705

links

Vandaag jarig

Anniek Herps
Stijn de Winter
Inloggen
29-10
Grote clubactie

Grote Club Actie
Beste jeugdteams!
Dat wordt smullen komende weken bij Basko!
Er zijn erg veel teams die al hun loten verkocht hebben en dus aanstaande zaterdag of op 8 november getrakteerd gaan worden op lekkers! Want, dat was beloofd!
Komende zaterdag, 1 november , is er taart voor:
JA1, JB1, JC3, JD1, JD2, MA1, MA3, MB4, MB5, MB6, MC3, MC5, MD1, J6E1, M6E2, M6E3, M8E2 en M8E5.

Op vrijdag 7 november wordt M3F4 getrakteerd!

Op 8 november snijden we taart aan voor:
[ ..lees meer ]

Reageer (0 reacties)

14-10
Pubquiz 31 oktober

Vrijdagavond 31 oktober a.s. vindt de tweede Basko Pubquiz plaats in het Baskot, van 22.00-24.00 uur.
 
De Basko Pubquiz wordt gepresenteerd door John van der Sanden en Luc de Graaf en beloofd een waar spektakel te worden. De vragen zijn aangepast, dus dat hoeft geen probleem meer te zijn om niet in te schrijven.
 
Om enig idee te hebben hoeveel personen er komen vragen wij jullie je in te schrijven. Dit kan individueel of per groep (maximaal 5 personen).
 
[ ..lees meer ]
23-9
Shake hands

Sportiviteit & Respect hebben wij als Basko hoog in het vaandel staan. Bij ons gaan sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand. Dat willen we graag zo houden en daarom gaan wij ook, net als andere verenigingen, het Shake Hands initiatief uitvoeren. Shake Hands is een initiatief dat in het afgelopen seizoen vanuit alle verenigingen uit district Noord-Holland is ontstaan en erg succesvol gebleken. Shake Hands heeft als doel extra aandacht te geven aan Sportiviteit & Respect en daarmee de hockeycultuur waar we allemaal zo trots op zijn bewaren.
[ ..lees meer ]
1-8
Wachtlijst inschrijvingen

Op dit moment bestaat bij Basko voor alle MEISJESteams , van 6 tot en met 14 jaar (hockeyschool tot en met C-teams), een WACHTLIJST .
Dat betekent dat iedereen die geïnteresseerd is in 1 a 2 proeftrainingen om te kijken of hockey een geschikte sport is, zich inschrijft via de website.
Er wordt door Basko contact opgenomen als de mogelijkheid er weer is om proef te draaien. Dit geldt in ieder geval voor de komende periode: augustus-december 2014.

Namens de Jongste Jeugd TC en Jeugd TC
[ ..lees meer ]
18-8
Scheidsrechter bij de jongste jeugd, vanaf welke leeftijd?

Beste leden,

Regelmatig krijgen wij de vragen over het fluiten bij de Jongste Jeugd. Hieronder vindt je uitleg over onze uitgangspunten met het indelen van de scheidsrechters als VMHC Basko:

[ ..lees meer ]

Hoofdsponsors

Ster-sponsors

Sponsors