volg ons

Contact

Adres - Route
V.M.H.C. Basko
De Korze 86
5504 MK Veldhoven

0402531705

links

Vandaag jarig

Maartje Tielemans

Inloggen

Lid
ww

Vergeten? Klik hier

Code aanvragen op

24-4
Fluiten van wedstrijden

De indeling van de scheidsrechters staat vermeld op de website van Basko (onder kop "Programma”) en in je persoonlijke scherm (inloggen met lidnummer en wachtwoord). Iedereen die staat opgesteld om te fluiten krijgt 2x een email over deze fluitbeurt. Hierin staan de gegevens over de datum, tijd, veld en het team dat je moet fluiten. De tweede email is een herinnering en wordt minimaal vijf dagen vantevoren gestuurd.
 
Het excuus dat je niet op de hoogte was van je fluitdienst geldt nooit.
[ ..lees meer ]
16-4
FAMILIETOERNOOI

Zet het vast in je agenda; het familie toernooi vindt dit jaar plaats op zaterdag 28 juni ! Meer informatie volgt nog. Voor vragen kun je terecht bij de activiteitencommissie door een mail te sturen naar ac@vmhcbasko.nl.

[ ..lees meer ]
15-4
Geen/wel trainingen i.v.m. feestdagen en vakanties

ma 28 april t/m vr 2 mei - 1e week MEIVAKANTIE: ALLE trainingen vervallen


ma 5 t/m vr 9 mei - 2e week MEIVAKANTIE: WEL trainingen, behalve voor F-tallen en hockeyschool
ma 26 t/m vr 30 mei - laatste trainingsweek ALLE teams


do 29 mei - Hemelvaart, ALLE trainingen vervallen


di 3 t/m vr 6 juni : selectieweek
[ ..lees meer ]
17-2
Veld reserveren?

Verzoek voor het reserveren van een veld - voor bijvoorbeeld oefenwedstrijden, ouder/kindwedstrijden of een extra training - kun je alleen doen via het volgende mailadres: ws@vmhcbasko.nl
Als je daarbij het BASKOT geopend wilt hebben, dan dien je apart en zelf een verzoek in bij christeltondeur@hotmail.com. Ook scheidsrechters worden niet automatisch vanuit Basko geregeld.

[ ..lees meer ]
24-2
Wachtlijst inschrijvingen

Op dit moment bestaat bij Basko voor alle MEISJESteams , van 6 tot en met 17 jaar (hockeyschool tot en met A-teams), een WACHTLIJST .
Dat betekent dat iedereen die geïnteresseerd is in 1 a 2 proeftrainingen om te kijken of hockey een geschikte sport is, zich inschrijft via de website.
Er wordt door Basko contact opgenomen als de mogelijkheid er weer is om proef te draaien. Dit geldt in ieder geval voor de komende periode: maart-april-mei 2014.

Namens de Jongste Jeugd TC en Jeugd TC
[ ..lees meer ]
28-11
Sportivity Service Jeugd Hockeykampen bij BASKO

Ben jij tussen de 7 en 17 jaar oud? Doe dan mee aan één van onze super gave hockeykampen. Sportivity Service organiseert in samenwerking met V.M.H.C Basko in de zomervakantie van 2014 sportieve hockeykampen waar je kunt hockey zoveel als je wilt. Tijdens de hockeyvakantie krijg je iedere dag minimaal 2,5 uur hockeytraining. Tijdens de gevarieerde trainingen wordt er gewerkt met verschillende materialen, waardoor jouw techniek spelenderwijs aanzienlijk zal verbeteren. Gedurende de week krijg je een super leerzame hockeyclinic van een hockey International.
[ ..lees meer ]


Bijlage: Hockeykampen Sportivity Service(1).jpg

Reageer (0 reacties)

28-3
Gezocht: WK Ambassadeur

Nog maar een paar dagen tot de start van de Rabobank Hockey World Cup 2014! Een prachtig toernooi waar 24 heren – en damesteams uit 15 verschillende landen strijden om de wereldbeker in het Kyocera Stadion in Den Haag. Het wordt een topevenement dat met alle hockeyliefhebbers en alle hockeyverenigingen gevierd zal worden. In het kader daarvan zijn we op zoek naar een WK Ambassadeur voor onze vereniging.  Als WK Ambassadeur ben je het aanspreekpunt voor de KNHB voor alles wat het WK hockey betrekt. We willen als vereniging graag op de hoogte gehouden worden en samen met onze WK
[ ..lees meer ]

Hoofdsponsors

Ster-sponsors

Sponsors